onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemSportSkred av løpere forlater Salomon

Skred av løpere forlater Salomon

Skred av løpere forlater Salomon


Silly Season handler ikke bare om overganger mellom klubber og lag. Det gjelder også utstyrsprodusenter. Også denne sesongen er det en rekke løpere som bytter skimerker, og Salomon ser ut til å miste en hel del. 

Som Langrenn.com meldte tidligere i uka, er Jules Chappaz ferdig på Salomon etter sesongen som gikk. Det ryktes at franskmannen vil gå med røde ski kommende sesong. 

Les mer: Klæbo-rival bytter ut hele skiparken før VM

Også Melissa Gal har meldt at hun er ferdig på blå ski. 

Det samme har Richard Jouve. Mannen som gjentatte ganger har utfordret Johannes Høsflot Klæbo og snappet sammenlagtseieren i sprintverdenscupen fra trønderen for to år siden, takker for seg etter seks år på Salomon. 

– Det er på tide for meg å starte et nytt kapitel. Jeg er dypt takknemlig for de utrolige årene vi har hatt sammen. Salomons støtte har vært avgjørende for min suksess og framgang. To VM-medaljer, en OL-medalje, men spesielt krystallkula (i sprintverdenscupen 2022, journ.anm.), er noe av det Salomon har bidratt til at jeg har oppnådd, skriver Jouve på sin Instagram-konto. 

Det ryktes at mannen som håper å slå Klæbo på nordmannens hjemmebane under VM i Trondheim nå vil stille til start med ski av samme merke.

Saken fortsetter under

Richard Jouve slo Klæbo på målstreken I sprintfinalen på hjemmebane i Les Rousses i 2023. Foto: Nordic Focus

Salomon er selvfølgelig ikke den eneste skiprodusenten som mister løpere denne sesongen.

Blant annet melder dobbelt verdensmester i skiskyting Emilien Jacquelin skiller lag med Rossignol. 

Sistnevnte innrømmer at det satt langt inne å bytte merke. 

– Det er noen beslutninger i karrieren som er vanskeligere enn andre. Dette er absolutt den mest kompliserte jeg har hatt, skriver Jacquelin på sin Instagram-konto, og fortsetter: 

– Etter ti år med nattergaler på beina, har jeg bestemt meg for å ta et annet spor for resten av karrieren min. Jeg vokste opp med Rossignol. Noen av mine største drømmer har jeg innfridd, andre jager jeg fortsatt. 

Hvilken produsent den franske skiskytterprofilen går til, er ikke bekreftet, men det antydes at det kan være Salomon eller Madshus. 

Emilien Jacquelin (FRA) - IBU World Cup Biathlon, mass men, Canmore (CAN).
Emilien Jacquelin er ferdig på Rossignol. Foto: Nordic Focus


Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments