onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemSportLandslagssprinter bytter til langløp

Landslagssprinter bytter til langløp

Landslagssprinter bytter til langløp


Da Team Ramudden kunngjorde troppen for Ski Classics sesongen 2024-25, var det mer enn en nysignering i laget. Men at en landslagssprinter går inn i troppen var kanskje den største overraskelsen. 

29 år gamle Anton Persson la opp satsingen på verdenscupnivå etter verdenscupfinalen i Falun i mars i år. Nå går den tidligere landslagsløperen 100 prosent inn for langløp. 

Persson debuterte i verdenscupen i 2016, og har gått både VM og OL for Sverige. Men for et år siden måtte han operere korsbåndet, som var røket på to steder. Vinterens sesong ble en tøff opplevelse, og nå gjør han altså en omstart. 

– Det føles kjempespennende å få teste dette. Jeg kjenner at jeg må utvikle meg på alle deler, og at et kommer til å bli store endringer i mitt treningsopplegg. Nå kommer det til å handle mye om hard og spesifikk trening med lange økter. Og jeg tipper at jeg kommer til å få mye juling på trening de første månedene, sier Persson og ler under Team Ramuddens livesending på sosiale medier. 

Hva er det først og fremst du må utvikle?
– Det handler om å få ut min kapasitet i stakingen, men også om å tåle distansen, sier Anton Perrson. 

Også Truls Gisselman vil gå for det svenske topplaget neste vinter, men hans hovedmål er å sikre seg en plass i den svenske troppen til VM i Trondheim. 

Videre har Team Ramudden signert en norsk fotballproff og et fransk langløpstalent. 

Les mer: Headhuntet tidligere fotballproff til topplag i Ski Classics

The post Landslagssprinter bytter til langløp appeared first on Langrenn.Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments