onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemHyttenyttGeilo kåret til «Norway’s Best Ski Resort» for 4. år på rad!

Geilo kåret til «Norway’s Best Ski Resort» for 4. år på rad!

Geilo kåret til «Norway’s Best Ski Resort» for 4. år på rad!


– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Utrolig artig å motta denne prisen for fjerde år på rad. Det viser at Geilo fortsetter å utvikle seg i riktig retning, sier Roger Espeli, styreleder i Visit Geilo.

Espeli drar frem det gode felleskapet på Geilo som en viktig faktor for prisen.

 Geilo i særklasse

– Vi mener vi har en unik kombinasjon her på Geilo. Et svært godt og veldrevet alpinanlegg, fantastiske hoteller og overnattingssteder og fokus på servering av mat med lokale matvarer og høy kvalitet.  Et levende sentrum og god infrastruktur med shuttlebuss direkte fra Gardermoen, togstasjon midt i sentrum, og ikke minst et skibuss-tilbud som knytter sammen dalsidene og overnattingsstedene, sier Espeli.

Sion Rapson, administrerende direktør i World Ski Award i Østerrike, gratulerer Geilo med prisen.

– World Ski Award regnes som den ultimate prestasjonen innen global skigjestfrihet. I år har våre velgere, fra et sterkt konkurranseutsatt felt, kåret Geilo til ‘Norges Beste Skianlegg 2022’. Dette vil være 4. året på rad at Geilo oppnår denne æren. Vi gratulerer hele teamet for deres uovertrufne harde arbeid, engasjement og deres forpliktelse til å stadig heve standarden, uttaler Rapson

Lagseier

Daglig leder i SkiGeilo Kevin Eikrehagen er stolt av at Geilo mottar denne prisen.

– Dette er en lagseier, ikke bare for oss, men for hele bygda og hele kommunen! Jeg er også utrulig stolt av Team SkiGeilo! Det jobbes knallhardt hver eneste dag for å levere en gjesteopplevelse i toppklasse. Gjennom de siste årene har det blitt investert, utviklet og opprustet svært mye i alpinanlegget på Geilo. At vi blir stemt fram som «Norway’s Best Ski Resort» for fjerde gang tolker jeg som at vi når de høye målene våre, og at Geilo har tatt tilbake sin posisjon som en av Norges ledende alpindestinasjoner. Det er stor stas for oss å motta denne prisen, sier Ekrehagen og retter en stor takk til alle som stemte på Geilo.

 Under utdelingen ble også Havsdalsgrenda på Geilo kåret til Norway’s Best Chalet 2022, en pris de har vunnet flere ganger tidligere.

Kilde: Gå til original sak

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments