lørdag, mai 18, 2024
Hytte til leie
HjemSportEndringer i Team Ragde Charge neste sesong

Endringer i Team Ragde Charge neste sesong


I en pressemelding skriver Team Ragde Charge at Anders Aukland denne sesongen vil bli coach og mentor i teamet. 50-åringen la skiene på hylla etter denne sesongen etter å ha vært en del av Ragde Charge de siste årene.

Det betyr ikke at veteranen er ferdig med langrennssporten.

Magnar Dalen vil fortsette i rollen som sportssjef, og Jørgen Aukland har rollen som manager.

Endringer i lagoppbygningen
Lagets store stjerne de siste sesongene, Andreas Nygaard blir værende i laget.

Nygaard fullførte denne sesongen på en andreplass i sammendraget bak Emil Persson. Han kom først over målstreken i Birkebeinerrennet. Totalt har 33-åringen seks pallplasser denne sesongen.

Kasper Stadaas viste styrke i Jizerská i februar da han var den først mannen denne sesongen som klarte å bryte Emil Perssons uvirkelige seiersrekke. Stadaas har tre pallplasser denne sesongen, og fullførte på en fjerdeplass i sammendraget. Også han blir å se i Team Ragde Charge sine drakter neste sesong.

Et annet navn som blir med videre er klatretrøyevinner, Johan Hoel. Han ble nummer to i Bad Gastein Criterium, Birkebeinerrennnet og Summit 2 Senja, og er helt sikkert en skikkelse vi også kommer til å se mer av de neste sesongene.

Les også: Sikret klatretrøyen i siste liten: — Ingen selvfølge

Karstein Johaug forlenger også neste sesong for Team Ragde Charge. 30-åringen ble nummer fire i Summit 2 Senja og Jizerská, og fullførte til slutt på en 17-plass i sammendraget.

Oskar Opstad Vike signerte en treårskontrakt med Ragde Charge etter å ha imponert på deres sommercamp i fjor sommer. Denne vinteren har 18-åringen gått Norgescup for junior på nasjonalt nivå, og har flere seire i sprint. Neste sesong blir han kanskje også å se mer i de lange løpene.

Anikken Gjerde Alnæs forlenger med det norske teamet. Denne sesongen klarte endelig Gjerde Alnæs å sikre den grønne sprinttrøyen – etter å ha forsøkt i tre år. Til slutt ble det to andreplasser denne sesongen.

Den andre kvinnen vil bli Jenny Larsson. Den svenske kvinnen startet sesongen sterkt med blant annet pallplass i La Venosta. Etter dette har hun vørt stabil i resultatene, og havnet til slutt på en sjettteplass i sammendraget.

Andreas Nygaard vant Birkebeierrennet foran Joan Hoel og Runar Skaug Mathiesen.

Uteblir
Oskar Kardin og Joar Thele blir ikke å se på Team Ragde Charge neste sesong.

Kardin har en fjerdeplass fra La Diagonela som beste resultat denne sesongen. Han fullførte på en 15-plass i sammendraget.

Thele ble nummer seks i Vasaloppet, og fullførte på en 23-plass i sammendraget.

Hvilket team de to utøverne vil representere neste sesong er enda ikke klart.


Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments