lørdag, mai 18, 2024
Hytte til leie
HjemBusinessApple lanserer et oppdatert Magic Keyboard sammen med sine nye iPad Pro-modeller

Apple lanserer et oppdatert Magic Keyboard sammen med sine nye iPad Pro-modeller


Apple holdt nettopp sitt «Let Loose»-arrangement 7. mai, hvor de viste frem en rekke nye iPad-er, en skinnende ny Apple M4-brikke samt noe flott, oppgradert tilbehør for å matche kaliberet til disse nyvinningene. Det inkluderer et redesignet, tynnere og lettere Magic Keyboard, som ser ut til å være en perfekt følgesvenn for den nye iPad Pro.

Magic Keyboard gjør bruk det samme velkjente designet som mange iPad-fans har begynt å elske, og det kommer med flere store designoppgraderinger. Den vil bli tilgjengelig i to varianter, svart og hvit, for å matche fargene tilgjengelig på den nye iPad Pro.

En sideprofil av nye iPad Pro med Magic Keyboard.

(Image credit: Apple)

Den største designendringen er at det nye Magic Keyboard får en rad med funksjonstaster på toppen, som ligner på de fleste tastaturer i full størrelse, for å gjøre det enklere å kontrollere innstillingene på iPad Pro, inkludert ting som skjermens lysstyrke og volum.

Et nærbilde ovenfra av Magic Keyboard, opplyst av skjermen.

(Image credit: Apple)

Magic Keyboard koster 2 990 kr for 11-tommersversjonen og 4 790 kr for 13-tommersversjonen, og du kan bestille det allerede nå sammen med nye iPad Pro. Offisiell salgsstart er satt til 15. mai 2024.

Videre lesning

Source link

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments