onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemSportVenter barn nummer to: – Kommer før snøen

Venter barn nummer to: – Kommer før snøen

Venter barn nummer to: – Kommer før snøen


32-åringen og kona venter sitt andre barn. Denne gangen er termin i god tid før skisesongen. 

– Hvis alt går bra, kommer det en ny Niskanen-baby til familien før snøen faller, skriver Iivo Niskanen på sin Instagram-konto. 

Niskanen og kona Saana ble foreldre for første gang i desember 2022. Den gangen fortalte den finske skistjernen at det å bli foreldre endret livet hans. 

– Det er en fantastisk opplevelse. En virkelig viktig milepæl i et liv. Jeg har alltid drømt om det. Ingen er født som far, det er en rolle vi må vokse inn i, sa Niskanen til den finske avisa Iltalehti.

Nå kommer altså nummer to. 

Se også: Slik blir verdenscupen i langrenn 2024/25

Niskanen slutter seg dermed til sin svenske kollega Calle Halfvarsson. 35-åringen ble pappa for andre gang i april

Også blant de norske skistjernene er det familieforøkelser på gang. Blant annet venter Astrid Uhrenholdt Jacobsen sitt første barn senere i år. 

Se også: Astrid Uhrenholdt Jacobsen blir mamma

Saken fortsetter under

June 24 Niskanen baby

Kjører solo-opplegg
I fjor valgte Iivo Niskanen å stå utenfor landslaget. I år har han gjort som Johannes Høsflot Klæbo, og gått tilbake til landslaget. 

Finnen har imidlertid fått en landslagskontrakt som minner om den Kristine Stavås Skistad har fått med det norske landslaget: Niskanen kjører sitt eget løp helt fram til sesongstart, og vil kun være en del av landslagstroppen i forbindelse med konkurranser og mesterskap. 

– Avtalen er at han får skjøtte sin egen oppkjøring, og at han slutter seg til troppen fra verdenscupåpningen i Ruka, sa Niskanens manager Miro Rousko i forbindelse med at landslaget offentliggjorde uttaket for 2024/25. 

Les mer: 
Avslører: Har fått liknende kontrakt som Skistad

Iivo Niskanen of Finland and Johannes Høsflot Klæbo of Norway after the men's Cross Country Skiing 10 km Free Technique Interval Start during the FIS Cross-Country World Cup on March 16, 2024 in Falun.
Iivo Niskanen og Johannes Høsflot Klæbo har begge valgt å gå tilbake til landslaget denne sesongen, etter å ha satset på egenhånd i fjor. Foto: Bildbyrån
Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments