lørdag, mai 18, 2024
Hytte til leie
HjemHyttenyttSamarbeidsavtale med Elfag

Samarbeidsavtale med Elfag


Norges Hytteforbund har inngått et samarbeid med Elfag!

Som medlem av Norges Hytteforbund vil du få tilgang til spesialpris på tjenester som EL-sjekken, rabatt på elektromateriell og en gunstigere timepris på ditt elektrikerarbeid.

Om Elfag – Elektrikerkjeden Elfag har medlemsbedrifter over store deler av landet. Når du kontakter din lokale Elfager, treffer du elektrikere som er opptatt av å finne de beste løsningene for deg, enten du trenger hjelp til små oppdrag, eller større oppussings-prosjekter.

Elektrikerkjeden Elfag består av 2 200 elektrikere spredt over store deler av landet. Når du kontakter din lokale Elfager, treffer du elektrikere som er opptatt av å finne de beste løsningene for deg, enten du trenger hjelp til små oppdrag, eller større oppussings-prosjekter.

Våre elektrikere sørger for at alle forskrifter holdes, og setter sin stolthet i å være pålitelige, engasjerte og ryddige. De garanterer i tillegg kvaliteten av både arbeid, materialer og utstyr i 5 år!

Er du medlem i Norges Hytteforbund vil du også få 10% rabatt på ordinær timepris og 25 % rabatt på elektromateriell (ikke tilbudsvarer). Gjelder ikke varmepumpe og elbillader med tilbehør. Du får også spesialpris på el-sjekk til kr 2 190,- inkl.mva.

Vi gleder oss til samarbeidet fremover! Besøk gjerne www.elfag.no for mer informasjon om hva de kan tilby!

Innlegget Samarbeidsavtale med Elfag dukket først opp på Norges Hytteforbund.Kilde: Gå til original sak

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments