onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemSportNå ble de tvunget til å samarbeide

Nå ble de tvunget til å samarbeide

Nå ble de tvunget til å samarbeide


Ole-Kristian Bryhn og Anders Aukland fikk nemlig prøve seg i NM i brannsport på Bragernes torg i Drammen. Og det var noe helt annet enn da verdenseliten suste rundt her i skisprinten for tre måneder siden.

Klæbo vant på samme arena i vinter, les mer her
De to MM-finalistene dannet et par i en innlagt showkonkurranse. Ingen av dem hadde trent på dette tidligere selv om Ole-Kristian er brannmann av yrke.

– Fy, det var hardt, sier Anders Aukland etter sin første omgang i tandem der paret fra Mesternes mester slo vinneren av Norges tøffeste Styrk Eriksen og hans nye kjæreste Rebecka Andersen som han traff i programmet.

Tøffinger fikk prøve seg i NM i brannsport, fr v: Styrk Eriksen og Rebecka Andersen fra Norges tøffeste og Anders Aukland og Ole-Kristian Bryhn fra Mesternes mester. Foto: brannsport.no

Brannsport er et hinderløp på en bane der man ruller en brannslange, løper opp et 13 meter høyt tårn med en slange på ryggen for så å dra opp en annen 20 kilo tung slange. Deretter skal man slå med slegge, spyle med brannslange før man skal frakte en 80 kilo tung dukke over hele banen.
Bryhn og Aukland fikk også prøve seg i lagkonkurransen der man kan være inntil 5 i hvert lag og gjør færre øvelser hver.

Kondisjonsfenomenet Aukland, 51, greide seg bra men syntes det var tungt i regnværet.

Samtidig forbereder han seg for neste sesong i Ski Classics med Team Ragde Charge som har slanket stallen betraktelig foran vinteren.

– Det har blitt dyrt og vi var nødt til å gjøre noe. Nå har vi beholdt de beste og satser på de. Det blir treningssamlinger i Norge for det meste, men vi skal til Mallorca i oktober, sier Anders, som avsluttet sin aktive karriere etter Summit 2 Senja 2023.

Les mer: Aukland kutter seks av ni løpere i Team Ragde Charge

I NM i brannsport deltok flere andre kjendiser også. Olaf Tufte er gammel brannmann og en fast deltaker her. Verdensmester i sporten May Tømmervold dominerte som ventet mens andremannen i Norges tøffestes Torstein Hannås fra Evje igjen vant den individuelle konkurransen for herrene.


Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments