onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemSport– Mitt mål er å skape skikkelig liv

– Mitt mål er å skape skikkelig liv

– Mitt mål er å skape skikkelig liv


23-åringen fra Fossum IF har allerede øst av sine erfaringer og bidratt til å øke trenings- og aktivitetsglede i flere år. Helt siden hun var 16 år gammel, har supertalentet vært opptatt av å gi tilbake til klubben, bidratt på sommerskiskoler og treningstilbud for bedrifter. 

Den lidenskapen er det nå enda flere som får glede av gjennom Kristin Austgulen Fosnæs nye kontrakt med Bull Gruppen. 

Bull Gruppen, der blant annet nyansatt landslagstrener Marit Bjørgen sitter i styret, består av Bull Ski & Kajakk, Bull Superski, Bull Aktiv og Holmenkollen treningslab. De er nå hovedsamarbeidspartner for Fossum-talentet som ble tatt opp på elitelandslaget etter vinterens bunnsolide verdenscupresultater. 

– Hun har et unikt engasjement og er et stort idrettstalent som vi gleder oss til å samarbeide med videre. Gjennom samarbeidsavtalen skal vi vise frem Kristin som den flotte rollemodellen hun er, sier daglig leder i Bull Aktiv Joakim Levorsen i en pressemelding.  

Kajakk, yoga og bootcamp
Den siste måneden har Austgulen Fosnæs deltatt på en rekke aktiviteter, alt fra powerwalk for folk som ønsker å komme i gang med regelmessig fysisk aktivitet til treningsøkter for bedrifter med skyhøye ambisjoner i Holmenkollstafetten. 

Nå leder hun arbeidet med å utvikle aktivitetene som skal tilbys på den årlige aktivitetsdagen til Hydro i midten av juni. Der står blant annet kajakk, yoga og boot camp på programmet, og Austgulen Fosnæs skal sørge for at disse og resten av tilbudet legges opp slik at de passer for alle av de opp mot 300 deltakerne. 

– Mitt mål er å få med alle de ansatte og skape skikkelig liv. Aktivitet handler om glede og mestring, og for meg er dette en anledning til å vise frem det beste av idretten, sier Austgulen Fosnæs. 

Les også:
Fosnæs om femmila: – For min del trenger vi ikke ta vare på den

Saken fortsetter under

Kristin Austgulen Fosnæs tok gull på 20km fellesstarten i U23-VM i 2023. Foto: Kent Murdoch/ Langrenn.com

– Meningsfullt og inspirerende
Selv opplever Austgulen Fosnæs samarbeidet som utviklende for egen del, samtidig som hun kan bidra til å dele sitt engasjement for trening og aktivitet. 

– Dette er noe jeg opplever som veldig meningsfullt å kunne bidra med. Det er også veldig inspirerende å få innsikt i hvordan selskapene fungerer og møte alle de spennende bedriftene som vi hver dag holder økter for, sier Austgulen Fosnæs. 

Kanonsesong ga elitelandslagsplass
23-åringen fra Fossum IF gikk seg inn på verdenscuplaget etter en kruttsterk sesongåpning på Beitostølen i november. Den sjansen grep hun med begge hender, og siden ble hun der. 

Kristin Austgulen Fosnæs var dessuten en av de få norske damene som fullførte hele Tour de Ski i vinter. Det var også der hun leverte sesongens beste plassering, med åttendeplass og nest best av de norske på den brutale finaleetappen opp Alpe Cermis. Bare Heidi Weng gikk fortere i Monsterbakken. 

Etter 26 verdenscuprenn, står Austgulen Fosnæs med sju topp-10 plasseringer fra sin første fulle sesong på øverste nivå. Og en plass på elitelandslaget for sesongen 2024/25

Nå er Kristin Austgulen Fosnæs klar for sin første samling med laget. Den går på Sognefjellet fra 26. til 31. mai. Samlingen blir også Marit Bjørgens første som landslagstrener.

Les mer: Hvordan ble Marit Bjørgen så god?

Kristin Austgulen Fosnæs - 50K WC Holmenkollen
Kristin Austgulen Fosnæs under femmila i Holmenkollen i vinter. Foto: Kent Murdoch/ Langrenn.com


Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments