lørdag, mai 18, 2024
Hytte til leie
HjemSportJunior-NM 2025 til Lygna

Junior-NM 2025 til Lygna


– Vi er veldig glad for å bli tildelt junior-NM. Dette er et arrangement som vi tidligere ikke har arrangert på Lygna. Vi gleder oss til å ta imot Norges beste juniorer, og vi håper på stor deltakelse, sier rennleder for mesterskapet Terje Nilsen.

Det er Lygna Skisenter som formelt er arrangør av junior-NM 2025, basert på samarbeid mellom sju klubber.

Skiforbundet melder at det var stor konkurranse om å arrangere junior-NM i 2025, der flere klubber søkte om å få mesterskapet. 

– Lygna Skisenter har de senere årene vist stor interesse i å arrangere alle typer langrennsarrangement, og nå står junior NM for tur. Norges Skiforbund Langrenn setter stor pris på en søkervillig og god arrangør som på Lygna, sier arrangementsansvarlig i Norges Skiforbund Langrenn Erik Husby i en pressemelding.

Det er Nybygda som arrangerer junior-NM 2024 kommende vinter. 

Om Lygna Skisenter
Lygna skisenter eies og drives av Brandbu Idrettsforening, Gran Idrettslag, Jaren Idrettslag, Moen Sportsklubb, Tingelstad Idrettsforening, Tingelstad Skiskytterklubb og Søndre Ål Sportsklubb. 

Det er disse klubbene som i fellesskap står bak neste års junior-NM.

Populær arena med internasjonal standard
Etter at Lygna skisenter ble fullt utbygget i forbindelse med NM på ski i 2017, har det vært arrangert en rekke større og mindre renn og mesterskap i anlegget både i langrenn og skiskyting. 

Løypene er også godkjent av Skiforbundet til internasjonale renn, og i 2022 ble det arrangert både U23-VM og junior-VM på Lygna Skisenter. De mesterskapene overtok Lygna forøvrig på kort varsel etter at Polen måtte frasi seg langrennsøvelsene i disse VM’ene. Like etter de internasjonale mesterskapene i 2022, arrangerte Lygna også NM del to. 

Lygna Skisenter.

The post Junior-NM 2025 til Lygna appeared first on Langrenn.Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments