onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemSportJohannes Thingnes Bø: – Jeg lover dere et vakkert show

Johannes Thingnes Bø: – Jeg lover dere et vakkert show

Johannes Thingnes Bø: – Jeg lover dere et vakkert show


Johannes Thingnes Bø er en av fire norske skiskyttere som er tatt ut til det prestisjetunge showrennet City Biathlon i Tyskland senere i sommer. Den populære konkurransen har også i år en startliste verdig en verdenscup, og Norge er representert med to menn og to kvinner.  

Over 3000 av de totalt 3500 tribunebillettene er revet vekk. I tillegg ventes det ytterligere flere tusen tilskuere langs løypa. 

– Jeg lover dere et vakkert show
City Biathlon arrangeres i år for femte gang. De fire foregående utgavene har vært arrangert i Wiesbaden sørvest i Tyskland. Nå har rennet flyttet til den østtyske kulturbyen Dresden. Byen har i en årrekke vært arena for sprint og lagsprint i langrenn, men for skiskytterne Dresden en ny opplevelse. 

– Jeg vet at Dresden er en vakker by. Så kom til stadion, så lover jeg dere et vakkert show, sa skiskytterlegenden under pressekonferansen i forbindelse med presentasjonen av årets deltakere. 

Også storebror Tarjei Bø er blant de inviterte. 35-åringen, vil forøvrig stille til start som en gift mann: I juli skal Tarjei Bø gifte seg med samboeren Gita Simonsen. 

Se også:
Tarjei Bø: – Det blir bra å få den ringen på fingeren før hun angrer

Andre herreløpere er den tyske hjemmefavoritten Justus Strelow, tsjekkiske Jakov Zak, italienske Lukas Hofer, ukrainske Dmytro Pidruchnyi og fransk-belgiske Florent Claude. 

Saken fortsetter under

Marketa Davidova (Tsjekkia), Julia Simon (Frankrike) og Ingrid Landmark Tandrevold under City Biathlon 2021. Foto: Nordic Focus

Kruttsterkt damefelt
På damesida stiller Ingrid Landmark Tandrevold og Karoline Knotten. De får matche seg med sammenlagtvinneren av verdenscupen i vinter Lisa Vittozzi, som også er tittelforsvarer fra fjorårsutgaven av City Biathlon. Videre stiller blant annet den tyske skiskytterstjernen Franziska Preuss og Janina Hettich-Walz, tsjekkiske Marketa Davidova, Anna Gandler fra Østerrike og Paulina Fialkova fra Slovakia. 

Ytterligere fire løpere vil delta, men hvem er foreløpig ukjent. 

Det arrangeres også en ungdomsstafett og en para-konkurranse i forbindelse med showrennet. 

I fjor var det Sturla Holm Lægreid og Lisa Vittozzi som vant konkurransen, mens Tarjei Bø ble nummer tre. I dameklassen vant Lisa Vittozzi. I tillegg var det i fjor et eget oppvisningsshow der skiskyttermiljøet tok farvel med de skiskytterstjernene som la opp, inkludert Marte Olsbu Røiseland, Tiril Eckhoff, Denise Herrmann-Wick og Vanessa Hinz. 

Se også: Og der satt sesongens første seier for Lægreid

City Biathlon Dresden arrangeres 15. september. Mer om programmet HER

The post Johannes Thingnes Bø: – Jeg lover dere et vakkert show appeared first on Langrenn.



Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments