Denne røffe Chardonnayen løfter blant annet lune, kremete pastaretter, crispy chicken sliders eller saftige burgere til et høyere nivå, og er et supert følge til stekt fisk. Den passer også til høytidsmat som kalkun og ribbe
Med sine delikate noter av tørkede krydder, vanilje, eik og røyk er 1000 Stories Bourbon Barrel Aged Chardonnay en dristigere variant av klassikeren Chardonnay, druen som så mange nordmenn har lagt sin elsk på. 1000 Stories Bourbon Barrel Aged Chardonnay er den første bourbonlagrede Chardonnay på Vinmonopolet og tilgjengelig i hyllene fra november.
– Det er lett å forstå hvorfor Chardonnay er så populær blant nordmenn. 1000 Stories Bourbon Barrel Aged Chardonnay gjenspeiler den nydelige friskheten og det klassiske preget som druen er så kjent for, men har i tillegg en spennende California-edge. Vinen er lagret på bourbonfat, noe som sørger for spennende smakstoner, rik tekstur og god fylde, sier Heidi Stumo i Concha y Toro.