onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemHyttenyttHytteflipper Hakon J. Paulsen: Kjøper slitne, gamle hytter, rydder og sjauer. Så...

Hytteflipper Hakon J. Paulsen: Kjøper slitne, gamle hytter, rydder og sjauer. Så selger han med «kjempefortjeneste».

Hytteflipper Hakon J. Paulsen: Kjøper slitne, gamle hytter, rydder og sjauer. Så selger han med «kjempefortjeneste».


I Frøya kommune kjøpte han en vindskjev hytte med pill råtten veranda. Beliggenheten rett ved et stort ferskvann med rikelig av ørret, gjorde at Paulsen så potensialet. 

Han rev verandaen, løftet hjørnet av hytta som hadde sunket, og stablet stein under. Hytta ble malt og nye vindusruter satt inn. Materialene kjøpte han brukt eller fikk gratis på Finn.no. Jekkene han måtte ha, ble kjøpt billig på Biltema og seinere solgt som lite brukt.

– Jeg kjøpte hytta for 180.000 kroner i 2019 og solgte den for 500.000 kroner fire år seinere, en gevinst på 320.000 kroner. I mellomtida hadde jeg også leid ut hytta for 100.000 kroner.

– Utleie er smart, derved synliggjør du verdien for de som kan tenke seg å kjøpe hytta når den kommer på markedet, sier Paulsen til Hytteavisen. 

Han synes det er interessant å registrere at det stort sett er naboer eller kjente i området som kjøper hyttene han setter i stand.

Han deler villig sine tips og råd med de som spør.

– Dette er noe hvem som helst kan gjøre, mener han. Selv er han akupunktør og ikke håndverker. Omtrent null risiko, og med litt egeninnsats tjener du fort hundretusener, sier han. 

Men ligg unna profesjonelle håndverkere. 

– Jeg klarer det selv, sa jeg som selvsikker tre-åring. Det er mottoet mitt i dag også, som 55-åring, skratter Paulsen.  Må du ha faghjelp for å få orden på sakene, går vinninga opp i spinninga, legger han til.

Kilde: Gå til original sak

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments