onsdag, juli 24, 2024
Hytte til leie
HjemSportHovedsponsor trekker seg bare måneder før sesongstart

Hovedsponsor trekker seg bare måneder før sesongstart

Hovedsponsor trekker seg bare måneder før sesongstart


Langløpslaget NTNUI har mistet hovedsponsoren gjennom fem år. Det ble klart mandag. 

– Dessverre trekker nå vår hovedsponsor Sweco seg ut etter fem år som hovedsponsor. Derfor er vi nå på utkikk etter nye sponsorer, sier Lauritz Sogn-Larssen i Team NTNUI til Langrenn.com. 

Han er likevel optimistisk til å kunne opprettholde både laget og tilbudet til utøverne. 

– Vi har ambisiøse planer også i år. Vi vil delta på de fleste rennene i Ski Classics, noe som gir våre utøvere verdifull erfaring og opplevelser. På høsten vil vi arrangere flere samlinger, både på ski og barmark, for å sikre at vi er best mulig forberedt til sesongen, sier han.

Sogn-Larssen poengterer at laget er vant til å operere med stramme økonomiske rammer, og at de er gode til å få mye ut av de begrensede ressursene de har. Ambisjonen er å gjennomføre sesongoppkjøringen mest mulig som vanlig, og delta på flest mulig av Ski Classics Pro Tour eventer. 

Se også: Slik blir Ski Classics Season XVI (sesongen 2024/25)

– Teamet har siden oppstarten vært driftet på svært stram økonomi, men har vist at vi kan være til stede på de fleste Ski Classics konkurranser. og vi jobber for å kunne tilby det samme til neste års løpere, sier Sogn-Larssen, og fortsetter: 

– Teamet vårt er dedikert til å minimere kostnadene for utøverne, og mye av arbeidet gjøres frivillig av våre nye managere, Halfdan Baumann og meg selv. 

Saken fortsetter under

Team NTNUI har egen smører og støtteapparat på renn. Her fra Vasaloppet i fjor vinter.

Brenner for Ski Classics-laget
Sogn-Larssen og Baumann var begge utøvere i Team NTNUI forrige sesong, og er svært motiverte for å videreutvikle det unike tilbudet til toppidrettsutøvere som studerer ved NTNU. 

– Teamet prøver etter beste evne å tilpasse seg etter en trang studentøkonomi, og jobber for at alle skal få være med på mest mulig av det de har lyst til å delta i, sier Sogn-Larssen.

Team NTNUI driftes sammen med NTNUI Langrenn, som er Norges største seniorklubb innenfor langrenn. 

– Vi har en egen testpark, smørere og et støtteapparat som følger med på alle renn. Dette sikrer at utøverne har de beste forutsetningene for å prestere, både når det gjelder utstyr og støtte under konkurransene, sier han, og poengterer at dette prioriteres også kommende vinter. 

Åpner for flere utøvere
I tillegg til ny hovedsponsor, er Team NTNUI nå ute etter flere løpere til Ski Classics-laget kommende sesong. Spesifikt ser de etter utøvere som har sportslige ambisjoner, bidrar til laget sosialt, og som har en sunn balanse mellom idrett og studier. 

– Vi er på utkikk etter løpere med gode resultater fra langløp og/eller allround. Det viktigste er likevel at du er motivert og klar for å jobbe hardt for å bli bedre, og er villig til å satse langløp ved siden av skolen, sier han, og utdyper:

– Vi forventer at våre løpere prioriterer Ski Classics og andre viktige konkurranser, men det er også viktig å ta studiene på alvor. Å finne en god balanse mellom trening og skole er nøkkelen.

Søknadsfristen er 20. august. Mer om laget og søknadsprosess på lagets hjemmeside

De som er interesserte i å støtte teamet kan ta kontakt med Halfdan Baumann på telefon: +47 902 61 080 eller e-post: [email protected].


Kilde: Gå til originalinnlegg

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Leie hytte på Sjusjøen
Felleski barn

Most Popular

Recent Comments